Wie zijn we


Nacht van de Punch is een evenement georganiseerd door vzw Koninklijke Harmonie De Verenigde Vrienden Hooglede – Gits. Dankzij dit evenement krijgen de muzikanten de kans om te musiceren met een professionele omkadering.

Dankzij de talrijke verscheidende werkgroepen die bestaan uit vrijwilligers, kunnen we telkens een totaalshow neerzetten.

De eerste Nacht van de Punch

Development 80%
Design 90%
Marketing 65%
Branding 70%

Door de jaren heen


 • Eerste Editie

  Op 18 oktober 1980 organiseerde de harmonie voor de eerste maal het promotiefeest/punchbal in de overdekte speelplaats van de gemeenteschool ter ere van de promotie van de fanfare naar de hoogste, superieure afdeling in de provincie

 • 15de Editie

  Op 17 september 1994 ging het punchbal voor de eerste maal door in de gloednieuwe zaal: ‘ De Gulden Zonne’. De harmonie gaf eerst een concert, waarna er dansgelegenheid was.

 • 24ste Editie

  Omdat de fanfare in 2003 zijn 175ste verjaardag vierde en omdat het Punchbal in zijn vernieuwde vorm aan zijn 10e editie toe was, besliste de werkgroep om er voor deze editie een jubilieumfeest van te maken. Het Punchbal in de ‘Gulden Zonne’ barstte al een aantal jaren uit de voegen, waardoor het tijd werd om uit te wijken naar een grotere, sfeervollere zaal. Die werd gevonden op het domein ‘De Vossenberg’.

 • 28ste Editie

  Door het grote succes van het concept werd de zaal in de Vossenberg te klein, en moest het muziek uitwijken naar de Expohallen te Roeselare