Locatie

Expohallen Roeselare
Diksmuidsesteenweg 400
8800 Roeselare

Datum

Zaterdag 15 september 2018

Shuttle Service

Vertrek Marktplein Hooglede
– Heen : 18u30 tot 21u00
– Terug: 01u00 tot 04u00

Info- en ticketlijn

0478/43.10.07

What to expect?


Info

De Nacht van de Punch is een jaarlijkse spektakelshow met groot live orkest en diverse getalenteerde performers in de Expohallen van Roeselare .

Tijdens een sfeervolle proclamatie wordt de geheime punch opgewarmd en geserveerd aan het voltallige publiek. Daarna kunnen de muzikale en andere verassingen je verbazen en meeslepen. De Nacht van de Punch wordt tot in de érg vroege uurtjes verdergezet met een swingende afterparty….

Show

Dankzij de openingsacts en talrijke special effects.

Optreden Harmonie

Het succesrecept van de punch bestaat uit een gezonde mix van moderne en klassieke muziek aangevuld met een stevige portie rock.

Afterparty

Na het ongeveer 2 uur durende optreden, is het genieten van een spetterende afterparty op de swingende beats door dj TDB

Artiesten


team-member

Tom Hondeghem

Dirigent

Sinds oktober 2014 is Tom dirigent van de Koninklijke Harmonie “De Verenigde Vrienden” Hooglede-Gits en de jeugdharmonie “De Jeugdige Vrienden”.

team-member

Harmonie De Verenigde Vrienden Hooglede - Gits

Harmonie

De muzikanten van de Koninklijke Harmonie De Verenigde Vrienden Hooglede-Gits

team-member

DJ TDB

DJ

Tim De Bree, kortweg dj TDB, is een vaste waarde in het West-Vlaamse nachtleven. Van festivals tot grote fuiven, privéfeesten of gewoon een avondje uit op café. Hij draaide in elke uithoek van de provincie.

Niet alleen in West-Vlaanderen maar ook in de rest van Vlaanderen kwam hij al aan de bak. Gespecialiseerd in kwalitatieve House maar als allrounder neemt hij er graag r&b, hiphop, drum & bass, dubstep, classics en vooral ook de hedendaagse hitjes moeiteloos bij. Ambiance én een moeilijke day-after verzekerd