Locatie

Expohallen Roeselare
Diksmuidsesteenweg 400
8800 Roeselare

Datum

Zaterdag 16 september 2023

Shuttle Service

Vertrek Marktplein Hooglede
– Heen : 18u30 tot 21u00
– Terug: 01u00 tot 04u00

Info- en ticketlijn

0478/43.10.07

What to expect?


Info

De Nacht van de Punch is een jaarlijkse spektakelshow met groot live orkest en diverse getalenteerde performers in de Expohallen van Roeselare .

Tijdens een sfeervolle proclamatie wordt de geheime punch opgewarmd en geserveerd aan het voltallige publiek. Daarna kunnen de muzikale en andere verrassingen je verbazen en meeslepen. De Nacht van de Punch wordt tot in de érg vroege uurtjes verdergezet met een swingende afterparty….

Show

Dankzij de openingsacts en talrijke special effects.

Optreden Harmonie

Het succesrecept van de punch bestaat uit een gezonde mix van moderne en klassieke muziek aangevuld met een stevige portie rock.

Afterparty

Na het ongeveer 2 uur durende optreden, is het genieten van een spetterende afterparty op de swingende beats door dj

Artiesten


team-member

Tom Hondeghem

Dirigent

Sinds oktober 2014 is Tom dirigent van de Koninklijke Harmonie “De Verenigde Vrienden” Hooglede-Gits en de jeugdharmonie “De Jeugdige Vrienden”.

team-member

Harmonie De Verenigde Vrienden Hooglede - Gits

Harmonie

De muzikanten van de Koninklijke Harmonie De Verenigde Vrienden Hooglede-Gits

team-member

DJ Monsieur Mathieu

DJ

Mathieu Pacqueu, zo heet dj Monsieur Mathieu in het dagelijkse leven. Hij staat al 15 jaar achter de draaitafels en is in Roeselare en omstreken wereldberoemd. Er bestaat geen fuif, festival of evenement in Roeselare waar hij de revue niet passeerde.
Jarenlange ervaring, een grote muziekcollectie en een unieke stijl maakt van hem de ideale party dj. Zowel dance, house, trap, r&b, drum & bass als dubstep passeren de revue. Naast het klassieke werk, weet hij het publiek te verrassen met de meest trendy genres van het moment.