Locatie

Expohallen Roeselare
Diksmuidsesteenweg 400
8800 Roeselare

Datum

Zaterdag 16 september 2023

Shuttle Service

Vertrek Marktplein Hooglede
– Heen : 18u30 tot 21u00
– Terug: 01u00 tot 04u00

Info- en ticketlijn

0478/43.10.07

What to expect?


Info

De Nacht van de Punch is een jaarlijkse spektakelshow met groot live orkest en diverse getalenteerde performers in de Expohallen van Roeselare .

Tijdens een sfeervolle proclamatie wordt de geheime punch opgewarmd en geserveerd aan het voltallige publiek. Daarna kunnen de muzikale en andere verrassingen je verbazen en meeslepen. De Nacht van de Punch wordt tot in de érg vroege uurtjes verdergezet met een swingende afterparty….

Show

Dankzij de openingsacts en talrijke special effects.

Optreden Harmonie

Het succesrecept van de punch bestaat uit een gezonde mix van moderne en klassieke muziek aangevuld met een stevige portie rock.

Afterparty

Na het ongeveer 2 uur durende optreden, is het genieten van een spetterende afterparty op de swingende beats door dj

Artiesten


team-member

Tom Hondeghem

Dirigent

Sinds oktober 2014 is Tom dirigent van de Koninklijke Harmonie “De Verenigde Vrienden” Hooglede-Gits en de jeugdharmonie “De Jeugdige Vrienden”.

team-member

Harmonie De Verenigde Vrienden Hooglede - Gits

Harmonie

De muzikanten van de Koninklijke Harmonie De Verenigde Vrienden Hooglede-Gits

team-member

DJ Tim

DJ

Met meer dan 20 jaar ervaring is DJ Tim een vaste waarde in de high-end privé-, huwelijk-, en bedrijfssector. Onder het motto “music inspires the moment” weet hij iedereen te bekoren met zijn DJ sets. Brussel, Antwerpen, Hasselt, Gent, Knokke, maar ook Italië, Spanje, Frankrijk, Zwitserland, Nederland, Zweden en de UK hebben al allemaal mogen meegenieten van zijn heerlijke beats.

Zijn liefde voor muziek begon op zeer jonge leeftijd en hij begon al snel te experimenteren met verschillende genres en stijlen. Door zijn vermogen om het publiek te lezen en de juiste nummers op het juiste moment te spelen, werd hij al snel een van de meest gewilde DJ's voor huwelijksfeesten en bedrijfsfeesten.