Over ons

[wolf_single_image image=”1510″]

Wie zijn we

Nacht van de Punch is een evenement georganiseerd door vzw Koninklijke Harmonie De Verenigde Vrienden Hooglede – Gits. Dankzij dit evenement krijgen de muzikanten de kans om te musiceren met een professionele omkadering.

Dankzij de talrijke verscheidende werkgroepen die bestaan uit vrijwilligers, kunnen we telkens een totaalshow neerzetten.

De eerste Nacht van de Punch

Development 80%
Design 90%
Marketing 65%
Branding 70%

Door de jaren heen

[wolf_process][wolf_process_item icon=”line-icon-bulb” title=”Eerste Editie” text=”Op 18 oktober 1980 organiseerde de harmonie voor de eerste maal het promotiefeest/punchbal in de overdekte speelplaats van de gemeenteschool ter ere van de promotie van de fanfare naar de hoogste, superieure afdeling in de provincie”][wolf_process_item icon=”line-icon-bulb” title=”15de Editie” text=”Op 17 september 1994 ging het punchbal voor de eerste maal door in de gloednieuwe zaal: ‘ De Gulden Zonne’. De harmonie gaf eerst een concert, waarna er dansgelegenheid was.”][wolf_process_item icon=”line-icon-note” title=”24ste Editie” text=”Omdat de fanfare in 2003 zijn 175ste verjaardag vierde en omdat het Punchbal in zijn vernieuwde vorm aan zijn 10e editie toe was, besliste de werkgroep om er voor deze editie een jubilieumfeest van te maken. Het Punchbal in de ‘Gulden Zonne’ barstte al een aantal jaren uit de voegen, waardoor het tijd werd om uit te wijken naar een grotere, sfeervollere zaal. Die werd gevonden op het domein ‘De Vossenberg’. “][wolf_process_item icon=”line-icon-pen” title=”28ste Editie” text=”Door het grote succes van het concept werd de zaal in de Vossenberg te klein, en moest het muziek uitwijken naar de Expohallen te Roeselare”][/wolf_process]
Copyright 2018 Eventr. All rights reserved

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.